Post by ssuchoutarwedti on Feb 19, 2022 21:14:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shooting Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shooting Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Shooting Ball 2022 version ▞▞▞
Антисмор
Заборавио сам колико је базен забаван...сјајна игра!
Супер је!
Преузео сам неку другу апликацију за игре на базену и такође сам јој дао две звездице и рекао да нема против кога да играм. Надао сам се да ће ово бити супротно, али није.
Оглас приказује пов приказ, али игра је заправо поглед одозго који није тако добар. Много игара са перспективом изнад главе, тако да сам био узбуђен да видим пов перспективу. Штета што је оглас лаж.
Добро, али превише реклама... Чак прекидају снимак у току 🤔
Ова игра је срање, замислите усред игре и одједном се појављују рекламе... обрисали ову игру
Већи део живота играм билијар и шутирам кривим штапом од гране шљиве. Заиста ми се свиђа ова игра, јер могу да играм билијар без потребе да идем у билијар и да платим да играм.
Превише огласа, глупи дизајн столова. Заваравајуће оглашавање са самом игром. Не могу чак ни да играм билијар само да урадим гомилу снимака на столовима чудног облика.
Стални огласи га чине немогућим за играње
Shooting Ball खेलकूद xcye
Превише интерфонских интертумената!
Добра игра, али као и свака друга игра има много реклама, не могу баш уживати у игри.
Добро
То је забавна игра, али рекламе су претеране. Не треба вам оглас након сваког покушаја нивоа. Чак и напуштање апликације на секунд и враћање покреће оглас. То је смешно претерано. Ако огласите опцију плаћања за уклањање огласа (једнократно, а не претплата бс), платићу одмах и оценићу 5 звездица.
Црацкинг!!!!! Први пут сам играо ПООЛ игру и волим је, нисам схватио колико то може бити опуштајуће. Све у свему, рекао бих 9 од 10, да буде 10, могућност промене столова, лоптица и Куе, тако да се може прилагодити ономе што желите, учинило би то забавнијим. Икс
Првих пет минута све је у реду, само сачекајте да огласи прођу
Добра игра за губљење времена. Огласи након сваке рунде, али су кратки и можете их брзо премотавати. Волим то!!!
ДАНГ! У овоме има више огласа него скупа 💩... 🚫
Shooting Ball Sportovní smez
Заиста дивна опуштајућа игра. Заиста уживам у игрању.
То је добра игра, али превише реклама. Знам да се тако остварује приход, али хајде, озбиљно? Добра ствар је што су огласи кратки, али количина прекида само нервира људе и многи неће преузети игру у огласу само из ината, а можда чак и одбаце вашу.
Забавна мала игра. Лако бисте могли да изгубите 30 минута, али морате да будете мало изазовнији како иде даље, као и да играте против других. Али ипак пријатно
Shooting Ball Sport mnu
Било би боље да сам у стању да играм некога или бар да одиграм пуну олупину.
Играо пре годину-две, сада добро као и тада. Једноставно не могу престати да га играм!!!
Превише огласа!
Ова игра вам нажалост не дозвољава да покренете обичан сталак, већ садржи само фазе унапред дизајнираних удараца (као што су трик ударци). Разумем потребу за рекламама, али никада нећу разумети да су они толико инвазивни и плодни да отерају потенцијалне играче. Деинсталирано.
Веома заразна. Столови постају тежи како се крећете кроз нивое. Волим га !
Добар друже. Волите и легендарни знак. Наставићу док точкови не отпадну 😏 да брате, 5 звездица. Куповина је лака и за џепове људи, па покушајте. Заустави метак лол. Живели, најбољи играч НЗ-а. бааахаа! 😂
Постоји оглас после свих рунди. Не губите време.
Добра игра, али рекламе
Волим игру, али искачући огласи су смешни!! Ја сам тачно усред кадра и појављује се глупи оглас и не знам шта се дешава са тим снимком док се проклети Кс не појави да га заврши и говорим СВАКИ СХОТ!! ХАЈДЕ ЉУДИ, то је једина ствар која ме је спречила да ову апликацију оценим са САВРШЕНИХ 5 ЗВЕЗДИЦА док се нешто не поправи и добије 3 од мене! И даље ћу је играти колико год да је отежавајуће, али толико волим ову апликацију! Хвала, надамо се да ћете размислити!
Shooting Ball Sport mnu
Сјајна игра, верзија без огласа је постала доступна
Добро, али додаци су досадни.
Забавно, забавно и изазовно!
Pet Run - Puppy Dog Game Akčné mjl
Сада сам на нивоу 130 и био сам усред играња и оглас се појавио преко стола и блокирао ми поглед, и нисам могао поново да га се отарасим!!!! Сваки пут морате поново покренути игру, а како се то дешава већ неколико дана, доста ми је. Схватам да морате да приказујете огласе, али молим вас не прихватајте .......Извините, али игра мора да изађе сада.
игра је забавна огласи су веома досадни
Игра иде глатко, игра је супер забавна када вам је досадно, препоручио сам ово свима који не желе да играју против људи на мрежи.
Заиста ми се свиђа ова игра, бц учи те како да пуцаш.
Волим ову игру, али реклама је превише
Забавно је и једноставно, али било је неколико огласа