Post by ssuchoutarwedti on Feb 19, 2022 21:23:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Διασκεδαστικό αλλά πολλές προσθήκες.
Αυτό το παιχνίδι ήταν τόσο καλό που μπορείτε να πάρετε ένα φίλτρο φαγητού και μπορείτε επίσης να φτιάξετε παγωτό είναι νόστιμο, υπάρχει επίσης το ίδιο άτομο, αλλά εντάξει το παιχνίδι είναι απλώς κοινό, το παίζω νωρίτερα και διασκεδάζω, αλλά φτιάχνετε επίσης το σούπερ μάρκετ και 18 -50 είναι καλό για μένα και υπάρχουν φρούτα περισσότερα φαγητά επίσης βάζεις ό,τι θέλεις ποιος λέει ότι πραγματικά είναι καλό 18+
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι είναι σαν να ψωνίζω φρούτα στο μίνι μάρκετ. Έχω κοιτάξει μόνο μια φορά το μίνι μάρκετ κοντά στο σπίτι μας, αλλά αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει, όταν ανοίγω αυτό το παιχνίδι, νιώθω σαν να είμαι στο μίνι σούπερ αγορά
Το παιχνίδι είναι ευχάριστο, αλλά οι αδιάκοπες διαφημίσεις αφαιρούν τη διασκέδαση, καταλαβαίνω την ανάγκη τους για έσοδα, αλλά υπάρχουν όρια, αυτό το παιχνίδι έχει απεριόριστες διαφημίσεις που με έκαναν να απεγκαταστήσω.
Κακη ποιοτητα. Περιέχει πολλές διαφημίσεις.
Καλό παιχνίδι 🎮
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 πάρα πολύ 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Φαίνεται ενδιαφέρον και καλό δεν υπάρχει πρόβλημα ή διαφημίσεις που αγαπούν αυτό το παιχνίδι 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮 🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮
Ψευδής διαφήμιση
Αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό, οι χαρακτήρες είναι ωραίοι και χαριτωμένοι, υπάρχουν λίγες διαφημίσεις, αλλά το παιχνίδι σας είναι διασκεδαστικό, μου αρέσει πολύ ακόμα και τα γραφικά είναι κάπως καλά.
Πολύ καλό παιχνίδι απλά αναρωτιέμαι πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ενημέρωση.
κακό 🤮
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι καλύτεροι
Είναι φανταστικό και πολύ καλό
Ωραίο 👍
Κάπως ωραία, αλλά τα παιχνίδια κάπως ωραία, όλα είναι τόσο ωραία ακόμα και οι άνθρωποι και όλα είναι τόσο σωστά, αν πάρετε ένα άλλο παιχνίδι, θα είναι τόσο ωραίο να το φτιάξετε και θα είχε ωραία πράγματα μέσα
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά παρακαλώ αναβαθμίστε. Είναι περισσότερο γιατί αν το παίξετε σε 10 ημέρες θα βαρεθείτε, γι' αυτό κάντε αναβάθμιση. Το
Boringgggggg, αλλά κάπως κουλ
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Και οι χαρακτήρες είναι τόσο καλοί! Και δεν υπάρχουν πολλά πρόσθετα, μου αρέσει! Ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι! ❤️❤️👍
Δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι επειδή συνεχίζω να έχω μαύρη οθόνη, διορθώστε το καλό θα ήταν ευγενικά με εκτίμηση Kenzie Whelan 👍
Θα έδινα 0. Όταν είδα τη διαφήμιση, έδειξε ότι μπορώ να φτιάχνω φίλτρα. Αλλά όταν το έπαιξα, έπρεπε να φτιάξω κανονικά πράγματα. FALSE ADBERTISING, BOOOO
Αυτό το παιχνίδι είναι κακό 😭 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Είναι άψογο!!!!!
Αναγκαστείτε να παρακολουθήσετε πολλές διαφημίσεις για να σημειώσετε ακόμη και την παραμικρή πρόοδο, κοιλιακούς 30 δευτερολέπτων ο ένας μετά τον άλλον, χωρίς αυτούς κυριολεκτικά δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά καμία αναβάθμιση αφού ανάμεσα σε κάθε μίνι παιχνίδι υπάρχει άλλη διαφήμιση. Είναι ενοχλητικό
Είδα αυτό το παιχνίδι σε πολλές διαφημίσεις και μου φάνηκε ενδιαφέρον, οπότε το κατάλαβα. Μετά από λίγο καιρό μπήκα τελικά στο παιχνίδι. Το επόμενο πράγμα που ήξερα ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά βαρετό. Το μόνο που κάνετε είναι να βάζετε τις ίδιες μπάλες παγωτού ξανά και ξανά, να ταξινομείτε τα φρούτα και να κάνετε smoothies που είναι εξαιρετικά βαρετά. Χρειάζεται ακόμη και να πληρώσετε εκατοντάδες χρήματα εντός του παιχνιδιού για μια ντουλάπα!! Επίσης δεν χρειάζεται να μιλήσω για τις διαφημίσεις. 🙄. Πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε gaming χωρίς διαφημίσεις. Το κατάλαβα και υπάρχουν ακόμα διαφημίσεις. Ορισμένες διαφημίσεις είναι ακόμη πολύ μεγάλες.
είναι καλό για τα παιδιά μου
Το μισώ αυτό το παιχνίδι 😡😠
ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα πράγματα να κάνετε
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, αλλά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια που δίνουν διαφημίσεις
Μου αρέσει το παιχνίδι
Κατέβασα αυτήν την εφαρμογή αλλά δεν είναι ανοιχτή
Mini Market - Сooking Game シミュレーション ner
Είναι καλό, αλλά υπάρχουν διαφημίσεις όταν παίζετε και σας κάνει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για αντικείμενα και να σπαταλάτε χρήματα.
Glow Block Puzzle Älypelit naq
Νόμιζα ότι θα ήταν παγωτό αλλά δεν ήταν
Είναι διασκεδαστικό και αστείο γιατί έβαλα πολλές σοκοάτες
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι σε ολόκληρο τον κόσμο! Τα άτομα που πιστεύουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι άχρηστο θα το μετανιώσουν, επομένως μην το μισείτε αυτό το παιχνίδι και απλώς αποφύγετε τις διαφημίσεις
Αυτό είναι καλό παιχνίδι για 4 χρόνια έως 10 χρόνια
Μόλις το κατέβασα, όχι και τόσο κακό
Mini Market - Сooking Game असल की नकल वाले गेम vgl
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο 👍 και διασκεδαστικό, αλλά προσθέτει ότι υπάρχουν πολλά, αλλά το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό
Κακό παιχνίδι 👎
Mini Market - Сooking Game Simulación has
Mini Market - Сooking Game Simulasi kvc
Πολύ ωραίο egame απολύτως εξαιρετικό
Υπέροχο παιχνίδι για εσάς για πάντα
Είναι πολύ ωραιό!!❤
Ωραίο και όμορφο ❤️🥰
👌